Semester...

Vem e det som lyckas ta semester när det är fint väder och vad har du gjort för att förtjäna det??
Eller snarare vad har jag gjort för att förtjäna att så fort jag fick semester så kom regnet, samma när jag jobbade, varje helg jag jobbade så var det finaste sommarvädret här.
Så avslöja nu vad är hemligheten med att få solen att stanna även på min semester, den verkar gå och lägga sig i 3 veckor och låta regnet ha regnperiod just under min semester och som vanligt kommer jag vara blekast av alla blekansikten, när alla kommit tillbax från semestern.
Ugh!

Vardag för de flesta med Partner!

Bråk = Svensson. Frukta icke, detta är en del av vardagen. Ibland kan man kalla det Passion. Om man inte bråkar, beror det nog på att man inte bryr sig längre, så bråk är ett sundhets tecken.

Det finns en miljon saker att bråka om, det kan vara familjens husdjur, barnuppfostran om familjen har sådana bihang. Det kan vara huruvida ngn glömmer eller skiter i att lägga ner toalocket, har fötterna på olämplig platts, lägger kläder ngn annan stans än i tvättkorgen, det kan handla om vem som bestämde senast och vem som ska bestämma nu, eller de lömskaste i min mening är om man börjar prata pengar och om vem som ska betala vad och hur mycket och varför, och gud nåde den i ett förhållande som slösar pengar på ngt onödigt oavsett om man har delad eller gemensam ekonomi, för det drabbar definitivt och absolut den andra parten, speciellt om denne inte har glädje av den onödiga saken. För om inte annat så kommer det leda till att den andra parten kommer att behöva lägga mer pengar än den oansvariga parten nästa gång det ska köpas in ngt viktigt till hushållet, och det vore ju förjävligt, det förstår ju vemsomhelst att bara för att den andra parten ska få bli lite lycklig och köpa en onödig grej, så måste den andra parten bli mindre lycklig. Och då blir det obalans, Obalans = orättvist!

Livet måste ALLTID vara rättvist, allt ska mätas och vägas, ingen får ha mer än ngn annan, samtidigt så finns det inget mer orättvist än ljust livet. Om du och jag delar denna glasspaketen så vi får EXAKT lika mycket, men jag väger 20 kg mer än dig, är det då rättvist!?

Döden, är motsatsen till livet, det är nog den största anledningen till att livet är orättvist. Men en vacker, intelligent och gammal kvinna sa med handen på min gravidmage, där hon låg i sin dödsbädd att "när en dör, föds det en annan" nästa dag var hon borta. Jag grät floder.

Döden kan komma närsomhelst och ta livet av all lycka i världen, döden berör alla på ngt sätt om inte för så senare. Ibland berör den mer än man trodde den skulle och ibland mindre än man trodde den skulle. Ibland önskar man livet ur någon men oftast e det bara en kort sekund i bråkets hetta. Ibland önskar man att någon kan få somna in och sluta lida, då önskar man livet ur någon pga kärlek!

Många försvinner allt för tidigt, de tas ifrån sina kära. Livet är så komplicerat och orättvist. För trotts att det nog är döden som gör livet mest orättvist så e det materiella ting som vi lägger mest tid att gråta över att vi inte har och kan få.
Människor = ytliga, men nu e det inte värt att jag fortsätter för då får jag nog ont i mina fingrar och jag tänker då rakt inte offra mina vackra fingrar för din skull, så det så!


RSS 2.0