God Mat...

görs med små bitar och mycket passion! jag hatar när sallade på restaurangen består av gurkbitar som är 3-4 cm3. eller kycklingbitarna i pastasåsen är större än man kan få in i munnen. Det ska vara små bitar!
Mina hemliga ingridienser är Mycket passion, små bitar och lite kanel, bara så lite att man kan ana att det är ngt konstigt i, men inte så man kan känna att det är kanel, prova får du se!
Jag lyckas dock tyvärr ibland sätta eld på en och annan kompis då jag gillar stark mat, vilket inte alltid går hem hos alla. Ibland har ngn sagt att visst älskar de stark mat, och jag har i glädje kryddat så som jag vill ha det och ändå har stackarna suttit och svettats och druckit litervis med vatten. Jag tycker inte änns att jag kan äta särskillt stark mat, jag hatar för mycket styrka och för lite smak. Matcho killarna kan skryta, svettas och halvdö om dom vill det, men jag vill njuta av min måltid!

Om ni är hungriga, gillar asiatisk mat och befinner er i Göteborg, gå då till Olividalsgatan och ät på Canton, de lagar mat med mycket passion och små bitar dessutom är servicen underbar, de två tjejerna som serverar är bara för underbara! 

Det verkar vara större chans att få snö på Påsk, än på Jul!?

Ska det vara så? Ja ja maten och drycken är i princip det samma, paketen är utbytta mot påskägg fyllda med godis! och påsk-kärringarna fryser ihjäl i sina kjolar. Påskharen har vit skrud precis som snön så honom har vi inte sett, men jag är iaf mätt

Det heter ge och ta, inte ta och få!!

Som sagt: Det heter ge och ta, inte ta och få!! Det tycks vara lätt att glömma bort detta...
Känn efter lite! Kanske just du bör ge lite mer nu? Kanske du har tagit någon för givet lite för mycket? Har du utnyttjat någons godhet lite mer än vad som e snällt igentligen?

Att ge betyder inte att det behöver kosta! Ge en kram, säg något snällt, plocka bort efter någon annan eller beröm någon.
Om du vill kan du ge en present, det måste inte vara födelsedag, jul elller alla hjärtans dag, just kanske för att det inte är en sådan dag så kommer pressenten betyda så mycket mer!

Idag fick jag en väldigt fin pressent av min man...bara för att han älskar mig och för att han hade möjligheten att göra mig glad.

RSS 2.0