Foster dött i 13 timmar, sedan levde det!?

Ja så var min sanning en stressig måndag morgon.
Mitt vatten gick 12.30, klart vatten och rött blod med en tydlig doft av fostervatten.

På 112 fick jag höra att jag fått spontan abort och att jag skulle åka hem och sova.. Jag undrade om jag inte behövde medicinsk hjälp, för fostret hade ju inte kommit ut!? Nej jag vet inte hur stort fostret är i vecka 15-16 men du kommer nog inte märka det.. fick jag till svar, IDIOT tänkte jag som viste att fostret måste vara ca 10 cm.
Jag fick en handduk av hjälpsamma människor och satte mig i bilen och åkte till Uddevalla sjukhus som var närmast från vart jag befann mig. En snäll sköterska bekräftade att det var blod och fostervatten som kom och det kom från min vagina! De sa att jag var tvungen att föda ut barnet på NÄL eller i GBG på östra el Mölndal.
Jag mötte upp med min man i trollhättan och åkte hem till Mölndal. pratade med de på Östra och de medelade att det var på Sahlgrenska man skulle föda barn som inte kan överleva men jag kunde vänta tills värkarna kom igång för de skulle de göra.

Jag var deppig och ville supa mig full och glömma allt, men försökte få tag på Sahlgrenska, de har ingen telefonmottagning så man skulle ringa 1177. De kunde ringa dit till Gynakuten. De rekomenderade mig att åka in med en gång. Den söta kvinnan på 1177 sa att fostervatten produceras helatiden och kan fyllas upp igen!? En lite gnista hopp om att barnet kunde leva men det var liten chans.

halv 9 på kvällen kom vi till Sahlgrenska gynnakut, kl12 på natten hade de tid att titta på mig som då var i upplösningstillstånd!
Här pickar ett  hjärta! fick jag höra!! Barnet levde!!
Jag fick stanna resten av natten för observation och blodstillande medicin.

På ronden förklarade en inkompetent läkare för mig att han trodde att jag kissat på mig och att barnmorskan i Uddevalla och jag var inkompetenta och inte kunde avgöra om det var fostervatten, jag blev så ledsen att jag  inte kunde säga ngt, men jag undrade varför jag blöde från vaginan för att jag kissat ner mig!?

jag hade blödningar ett par dagar efter oxå, och har bött i några dagar då och då.

Jag har gjort ett par UL sedan dess och barnet mår bra, men jag har ngn extra fhinna med fostervatten innanför.

De har flyttat runt mig i graviditeten med olika mätningar och senast bestämdes det att jag idag 25/9-09 är i vecka 16+3.
Jag vet inte när man kan få ett possetivt gravtest men jag fick enligt deras beräkningar det efter 5 dagar som gravid. då hade jag mått illa och haft yrsel i nästan 2 veckor, och känt på mig att jag var gravid.
Jag tog test med 3 dagars intervall från 1 vecka in i MIN beräknade graviditet. Min beräkning är att jag är i 18-18+3.

Bara inte ungen väger 5 kilo+ denna gång så blir jag glad!

Betty vägrar föda och jag e gravid...

"Min" katt Betty vägrar föda, jag har fått bo hos mina stackars fodervärdar i två nätter och den tredje närmar sig.. nu får hon faan ta och föda!! katt j**el
Jag är oxå gravid men jag ska inte föda förens i Februari och jag tänker då inte gå över tiden den här gången!
Nu kan ni nedan rösta för vad ni tycker att barnet ska ha för kön!
1 kille
2 tjej
3 katt

Klicka på ett alternativ, det alternativet som får flest röster blir det.

Jag klickad på tjej, och det ska ni oxå annars kommer jag jaga er för resten av livet.



RSS 2.0