Oj, det har hänt MYCKET sedan sist!!!

Ja vart ska jag börja?

Jag går faktiskt i terapi, hos en hjärnskrynklare ni vet, för att kort sammanfatta det:
Jag går i terapi för att lära mig bli elak och egoistisk i en värld där alla tycks vara egocentriska och långt ifrån snälla!
Me and my self, jag är för snäll!

Jag har oxå försökt tagga ner lite, bara andas! jag har börjat läsa böker igen, det har jag inte haft tid till på evigheter! jag har tom börjat prenumenera på pocketböker! smidigt, rätt ner i brevlådan, en gång i månaden.

Alldeles i dagarna har jag bokat en katt...från Ryssland!!? Jag hade bestämt mig att aldrig mer importera katt, iaf inte de närmsta åren. Hade faktiskt ögonen på 4 kullar i sverige, eller ja en i norge faktiskt, men det finns inga importkrongligheter där så...
Men ödet hade visst ett och annat att säga till om där. Men jag är jätteglad iaf!!

Ett annat kapitel i livet:
Vince kommer med nya ord varje dag, jag e såå stolt! jag får höra massor av fint från "folk" om min son och jag nästan spricker av stolthet!!

Jag och Vince var på en proffessionell fotografering och det blev jättefint!
Resultat:



En moders största stolthet!!

Tillbaks till katterna:
Jag älskar min uppfödning, mina katter och koncentrerar mig nu mest på bara mitt katteri, för var jag tvungen att veta allt om alla i sphynxvärlden, men jag försöker släppa det och bara bry mig om mitt och mina.
Vansinesresor som involverar katter sker dock titt som tätt och jag gör dom gärna i sällskap med min vännina Lina! Senast åkte vi skytteltrafik till Trollhättan för att lämna katt, se på kattungar mm och detta var en vardags kväll efter jobbet när vi dessutom skulle upp till jobbet dagen efter, på språng var vi i typ 7 timmar... ja nej jag e inte klok, men det gör mig faktiskt lycklig!
ännu en kattresa och en hundresa åt min vänninas vägnar gjordes den veckan, igen man e tokig om man är uppfödare, är man det inte platsar man inte i eliten ;-P

Just nu, kl 00:00 en tisdag kväll, ligger jag, med en Borzoi vid fötterna och en sphynx på magen i min mors soffa, hade en ledig dag idag eftersom jag jobbat helg (på ett djursjukhus). skall upp i morgon och köra 1,5 timmar eller ca 14 mil hem till göteborg igen för att jobba igen. Ja, om du inte gissat det än så e jag djurtokig :-)

Och inte att förglömma, min mor har oxå köpt en katt, i ungern, ha ha! Vi åker på minisemester i mellandagarna och hämtar hem honom!

RSS 2.0