Time passes by so fast

Ja här har det hänt massor... och ingenting. vart tar tiden vägen och vad gör man med sitt liv??
Jag jobbar och sliter och sedan e jag för trött för någonting, försöker hinna med familj, hobby och hälsa, men det går väl sådär.

Min rysska kisse har kommit och hon e en mysmaskin, söt som socker e hon oxå! Jag och Mor hade en trevlig vistelse i Ungern, vi hämtade hennes peterbaldpojke, som för övrigt har hunnit bli "far till alla barnen"

Vincent växer så det knakar och pratar så fort att han inte själv hänger med, tokongen e det finaste som finns. Sommaren är hans favorit-tid, då kan man bada i en liten pool på altanen, där det är vindstilla och 40 grader varmt när solen vill titta fram. Vincent plaskar!!

Det har fötts lite bebisar i mitt katteri, underbart med små skrynklor! mer planer smids för höstkullar.
Glöm inte att kika in på www.softskins.net

Min syster yster, den oansvariga, slarviga, ;-) ;-P halkade och blev gravid, så nu väntar jag barn, eller hon menar jag, Vi väntar en dotter, jag ser fram imot denna lilla älva som är beräknad att titta ut 8 juni men planeras komma den 6 juni, det har vi bestämmt!! Så tiden runt där hittas jag pappa-ledig (JA jag ska vara pappa-ledig!) i lysekil för att passa opp på de 2.
Älskade lilla, ska du få en lilla!? hur blev det så här, Just det ja "Time passes by so fast...

Nu sitter man här igen, alldeles för sent för att vara rimligt, eller inte orimligt för en lördagkväll, men orimligt eftersom jag ska jobba imon, men jag jobbar 12-21, så under de timmarna är djuren på Blå Stjärnans djursjukhus i trygga händer, bara så du vet!
Så nu blev familjen lidandes, för jag kommer sova tills jag ska åka.

Mer skrynkelkatter till folket och mer sol över Sverige!! Ny lag i Sol´s diktatur

RSS 2.0